k_vetamanu50__

► Tamanu Olie

Het oogsten van de noten en de daaropvolgende koude persing van Tamanu-Olie is een duurzame bron van inkomsten voor de inwoners op de eilanden in  Oceania. Dit inkomen is hard nodig om voor het onderwijs van hun kinderen te zorgen en basisbehoeften zoals rijst en medische zorg.
Elke aankoop van ons product helpt mensen op de eilanden in Oceanië rechtstreeks om de armoede te verlichten.

De huidverzorging voordelen van Tamanu-Olie mag niet worden onderschat.

Tamanu-olie wordt geperst uit de vrucht van de Tamanu-notenboom. Tamanu-Olie ondersteunt bij de groei van nieuwe huid en laat de huid gladder en zachter aanvoelen. Het kalmeert, herstelt en vermindert roodheid, littekens, striae, irritatie, jeuk, droogheid en schilfering. Het ondersteunt bij ouderdomsvlekken, striae, cellulitis en droogheid.

Tamanu-Olie kan tevens in het haar toegepast worden. Wees zuinig in het gebruik. Gebruik het als een haarmasker.
Het stimuleert bij langere, sterkere en gezonde haren, ondersteunt bij haarverlies en gezondere haargroei. 
Hydrateert de haren, brengt de natuurlijke glans van het haar meer naar voren. Het ondersteunt tevens bij hoofdhuid ontstekingen en schimmelinfecties.

Tamanu-olie wordt medicinaal van oudsher toegepast bij de ondersteuning van acne, dermatitis, eczeem, psoriasis, littekens, zweren, jeuk, schilferige huid, lichaamsgeur, schimmelinfecties, huiduitslag, zweren, zonnebrand, ischias, rosacea, zweetvoeten, fissuren, winterhanden, reuma, gordelroos, voetschimmel, schaafwonden, snijwonden, zweren, steenpuisten, insectenbeten en-steken, ernstige brandwonden, neuralgie, jicht en dermatofytose van de baard of de hoofdhuid te kalmeren. Het is ideaal voor gebruik in massage oliën die bedoeld zijn om verschillende soorten pijn aan te pakken.

Het proces is niet simpel of eenvoudig:
Er is een zeer kleine voorraad pure authentieke Tamanu-Olie in de wereld doordat het slechts op een zeer klein gebied verkregen kan worden,
tezamen met de extreem hoge kwaliteitseisen is dit de reden dat prijzen van onze authentieke ingrediënten hoog in de markt aangeschreven staan.
De huidverzorging voordelen van Tamanu Olie mag niet worden onderschat. Wij krijgen vaak de vraag:
► Wat is Tamanu Olie ? "Of" ► Wat doet Tamanu Olie voor de huid van mij of mijn dier ? '
Tamanu Olie geeft niet alleen een gezonde glossy effect op huid en haar.
Deze olie is eeuwig gebruikt als natuurlijke ontstekingsremmer.
1 druppel Tamanu Olie™ volstaat voor dagelijkse verzorging.
Tamanu

Wat is Tamanu-Olie

Tamanu-Olie is meer dan een Beauty Olie…

Duizenden jaren geleden vonden de oorspronkelijke bewoners van de Pacific dichtbij de oceaan een boom met noten.
Zij ontdekten al snel dat de noten uit de boom een speciale olie bevatte die ze gebruikten om hun huid te beschermen tegen de hete zon, vochtigheid, zeewind, maar ook bij kleine wondjes. Het herstel is ongekend. Tot op de dag van vandaag wordt deze bijzondere olie toegepast bij diverse huidproblemen.

Er is een zeer kleine voorraad Tamanu-Olie doordat het slechts op zo'n klein gebied verkregen kan worden. Er is maar liefst 100 kilogram(de volledige oogst van 1 boom per jaar) Tamanu fruit nodig om slechts 5 kilogram Tamanu Olie te produceren.

Tamanu-Olie is de meest effectieve, huid herstellende olie welke de natuur ons biedt voor uitwendig gebruik.
Tamanu-Olie wordt geproduceerd uit vruchten (noten) van Tamanu bomen. De olie is 100% natuurlijk, vrij van chemicaliën en 0% kunstmatige toevoegingen.
Tamanu Olie maakt de huid NIET vettig. Het maakt de huid daardoor juist droger en is effectief bij littekens en wondjes.

Pure Tamanu-Olie wordt zeer gewaardeerd om de polyfenolen, deze werken ontstekingsremmend en hebben een anticarcinogene werking.

Tamanu-Olie™ wordt van oudsher al gebruikt voor acne littekens, de behandeling van psoriasis, eczeem, beschadigde huid, beschadigd haar, de olie wordt gebruikt als bestanddeel in anti-aging cosmetica producten, de olie wordt ook gebruikt voor zonnebrand, kleine wonden en meer.

Pure onverdunde Tamanu-Olie wordt van origine vervaardigd op eilanden in Oceanië, en is afkomstig van Tamanu bomen welke groeien in het warme kustgebied. Tamanu bomen groeien dicht bij de kust. Houden van wind, zout, en korte periodes van overstromingen maakt de boom juist krachtiger. De bomen geven de voorkeur aan volle zon. Wellicht is dat de reden dat deze bomen de beste kwaliteit olie produceren.

► De werking van Tamanu Olie:
Tamanu-Olie bevat van nature antioxidanten en antimicrobiële activiteiten. Eén van de bestanddelen in de pure authentieke Tamanu Olie is calophyllolide.
Calophyllolide blijkt ontstekingsremmend te zijn. Ook andere bestanddelen hebben wij onderzocht van Tamanu-Olie, deze blijken antibacterieel te werken. Het is dan ook niet vreemd dat deze olie van oudsher al toegepast wordt bij o.a. eczeem, acne(littekens), wondjes, luieruitslag. De authentieke Tamanu-Olie is rijk aan olie- en linoleen vetzuren, deze stoffen bevochtigen de huid en verzacht de huid. 
 
De menselijke huid is het grootste orgaan van ons orgaan systeem. Ernstig beschadigde huid zal zichzelf proberen te genezen door de vorming van littekenweefsel. Dit gaat vaak gepaard met verkleuring en pigmentatie. Tamanu-Olie is ondersteunden bij het verhogen van het genezingsproces door diep in het onderliggende bindweefsel van de huid te penetreren en bevordert de groei van nieuw huidweefsel. Van oudsher wordt de olie ook gebruikt voor reumatische aandoeningen, bij ontstekingen en bevordert het genezen van littekens. Ook wordt de olie plaatselijk op de nek toegepast bij dreigende keelpijn. Medisch onderzoek heeft aangetoond dat onverdunde Authentieke Tamanu olie antibacteriële en antivirale eigenschappen bevat, tevens bevordert het de vorming van nieuw weefsel en cel genezing.

►  100% puur en origineel:

De originele Tamanu-Olie is geen standaard cosmetica product, het ruikt aards - een natuurlijke hout of noot achtige geur,
de kleur is getint 'groen/goud' dik (vol) van consistentie - de consistentie is temperatuur afhankelijk. Een paar druppels olie slinkt snel in de huid en in het haar.
De olie resulteert in een zachter aanzien van de huid.
Er zijn vele soorten en onverdunde Tamanu olie in de markt welke beweren de beste te zijn, 100% natuurlijk en origineel.
Er zijn inmiddels steeds meer Tamanu-Olie soorten verkrijgbaar. Voor de consument bijna onmogelijk uit te zoeken welke soort het beste is.
De een is zwart, de ander neon-geel, verschil in consistentie of niet 100% puur, aangelengd met een andere olie soort.  

Veel aanbieders van Tamanu Olie claimen de originele Tamanu Olie in bezit te hebben. En bieden de olie tegen een relatief laag bedrag.
Het effect daarbij is dat het product goedkoop inkocht wordt met geen tot weinig effect/resultaat. Ze zijn vaak aangelengd of bezitten niet de helende eigenschappen. 
Er is 1 type Tamanu soort wereld wijd welke de natuurlijke effectieve eigenschappen bezit, daarbij is het produceren van de olie uiterst belangrijk.
Alleen de originele pure Tamanu-Olie is effectief bewezen voor huid en haar.
Dit betekent ook dat enkele druppels al volstaat.

De enige originele pure Tamanu-Olie heeft zijn oorsprong uit de Pacific. Maar ook in de Pacific en tropisch Azië  zijn er vele andere Tamanu soorten, deze Tamanu is niet van het soort bomen welke in de kustgebieden groeien en heeft niet de helende eigenschappen zoals de echte Tamanu-Olie™. Studies hebben aangetoond dat de olie afkomstig uit de eilanden Oceanië de beste stam Tamanu-Olie in de wereld produceert met zijn helende eigenschappen welke uiterst krachtig zijn.
In het onderzoekslaboratorium wordt elke batch op zuiverheid geanalyseerd.

Tamanu

Tamanu Olie

b_volcanic-earth

Skin Care