tamanutrees__

Voordelen van Tamanu Olie

De voordelen van authentieke Tamanu Olie van Volcanic Earth™
De voordelen van Tamanu-Olie voor de huid zijn breed. Van oudsher wordt de olie toegepast bij huiduitslag, het verminderen of verwijderen van striae, ouderdomsvlekken, wratten (inclusief water wratten), acne, littekens, luieruitslag, eczeem, psoriasis, dermatitis, teennagel schimmel, en als haar en hoofdhuid behandeling. Tamanu-Olie kan worden aangebracht op het oppervlak van de huid om een gezonde, vlekvrij huid te bevorderen. Het kan worden toegepast op een verscheidenheid van huidirritaties, waaronder een allergie of huidzweren.

De natuurlijke ontstekingsremmende eigenschappen van Volcanic Earth™ Tamanu-Olie ondersteunt bij pijnstillende eigenschappen (mede dankzij de aanwezigheid van fenyl Cumarine Calophyllolide en verschillende xanthonen in de olie). Hierdoor primair ondersteunend bij de vermindering van zwellingen, huiduitslag, zweren en schaafwonden.

De pijnstillende eigenschappen van Tamanu-Olie die het lichaam ondersteunen bij het verlichting van de pijn - dit is vooral het geval als het gaat om aandoeningen zoals neuralgie, ischias, gordelroos en reuma. De combinatie van de olie en haar bijzondere werkende eigenschappen werken tevens bij spierpijn, blauwe plekken, verstuikingen.

Enkele van de andere huidverzorging voordelen van Tamanu-Olie bij de behandeling van dermatitis, brandwonden, huidtransplantaties, postoperatieve wonden, vaginitis (Vaginitis is een ontsteking van de binnenste wanden van de vagina, de schaamlippen en het weefsel rond de vagina. Het is geen ziekte op zich, maar een verzamelnaam voor vaginale infecties), winterhanden - om er maar een paar te noemen. 

Niet verrassend, deze prachtige olie kan zelfs worden gebruikt om huidirritaties van dieren zoals honden, katten en paarden te behandelen.


TAMANU-OLIE IS BIO-FRIENDLY

Tamanu-Olie is gemaakt van de noot van de Tamanu Boom en wordt door velen beschouwd als de beste in de wereld. Afgezien van de voordelen voor de huid, haar en zelfs onze dieren, is deze buitengewone olie op geen enkele wijze schadelijk voor het milieu. De vrucht valt op natuurlijke wijze op de grond, mocht u deze gaan plukken zal deze olie niet de eigenschappen bezitten als wanneer deze op natuurlijke wijze vrij komt van de boom. De vruchten worden nog met de hand verzameld.
De noten worden een aantal weken geplaatst op rekken in een speciale climateroom. Dan gebeurt er iets bijzonders, de noten veranderen in kleur en een kleverige olie (Tamanu-Olie) begint te sijpelen uit de pitten van noten. Op dat moment gaan ze de pers in en vervolgens wordt de olie gefilterd.
Op geen enkel moment wordt er iets aan de olie toegevoegd noch is er enige chemische proces bij betrokken - het resultaat 100% pure, biologische Tamanu-Olie.

Tamanu bomen groeien in 1 bepaald gebied in Oceanië. Lage bevolkingsdichtheid, unieke regenwoud, extreem lage kooldioxide-uitstoot en een rijk gebied aan vulkanische as zijn belangrijke factoren. Na onderzoek blijkt dat deze bomen de eigenschappen bezit. De Locals geloven dat de wortels van de Tamanu Boom zich voeden met koraal aangezien ze bijzonder goed groeien aan de kust dichtbij het zoute water. 
 
Het land bevat unieke ingrediënten welke door locale bevolking nog altijd met de hand wordt verzameld.
Dit geeft de locale bevolking een bron van inkomsten die een ieder ondersteunt bij aankoop van een Volcanic Earth™ product.
De locale bevolking wordt hierdoor gesteund in hun levensonderhoud, dit geeft ons meer dan voldoening.

Hetgeen deze eilanden uniek maken is in geen woorden uit te drukken.
Geld en materieel zijn betrekkelijk onbelangrijk. Er is geen gelukkiger volk te vinden wereldwijd.
Dit geeft ons meer dan voldoening, temeer omdat de basisingrediënten effectief bewezen zijn bij veel voorkomende huidaandoeningen.

Volcanic Earth™ Geschikt voor alle huidtypes: de normale huid, droge huid, vette huid, gemengde huid.

Uitwendige toepassingen van Tamanu-Olie

  √  Ideaal voor pijnlijke plekken
  √  Verzachtend en geeft de huid een glossy effect - zonder dat het de huid vettig maakt
  √  Bij oppervlakkige huid problemen zoals roodheid, kleine wondjes, uitslag...
  √  Voor zware en vermoeide benen

Tamanu Olie is zeer gewaardeerd bij een breed scala huid problemen. Kan gebruikt worden bij een schaafwond of zelfs een brand wondje.
Daarnaast wordt Tamanu-Olie vaak toegepast bij eczeem, kloofjes in de huid.


- Huiduitslag
- Babys
- Luieruitslag
- Huid en haren van onze dieren
- UV Bescherming
- Muggenbulten
- Littekens
- Anti-aging
- Anti-viraal
- Anti-bacterieel
- Huidaandoeningen
- Spieren
- Ontstekingsremmend
- Acne littekens
- Allergie
- Eczeem
- Haaruitval
- Jeuk
- Psoriasis
- Droge huid
- Kleine wondjes

Tamanu

Tamanu Olie