ve folder 2 luik-voor eng 2015_01_05_20160317192758

Toepassingen Tamanu-Olie

Als u last heeft van een lastige huidaandoening of u kent iemand die dat heeft, dan bent u een uniek product tegen gekomen die de moeite waard is om te proberen. Hoewel er een aantal wetenschappelijke studies over Tamanu Olie zijn geweest, is het onderzoek beperkt, echter voldoende wetenschappelijke studies zijn gedaan in Europa, Japan en USA die Tamanu Olie (de authentieke Tamanu Olie) in de categorie super-olie plaatsen.
Tamanu Olie heeft het unieke vermogen om de vorming van nieuwe huidweefsel te bevorderen met haar ontstekingsremmende, antibacteriële eigenschappen.

Van oudsher toegepast
- Huiduitslag

- Babys
- Luieruitslag
- Huid en haren van onze dieren
- UV Bescherming
- Muggenbulten
- Littekens
- Anti-aging
- Anti-viraal
- Anti-bacterieel
- Huidaandoeningen
- Spieren
- Ontstekingsremmend
- Acne littekens
- Allergie
- Eczeem
- Haaruitval
- Jeuk
- Psoriasis
- Kleine wondjes

- Aambeien
- Acne
- Anale fissuur (kloof)
- Anale jeuk (pruritus ani)
- Babyacne
- Bacteriële vaginose
- Blaren
- Brandwonden, oppervlakkige-
- Doorligwonden
- Droge huid
- Contact Eczeem
- Handeczeem
- Hoofdhuidaandoeningen
- Huidkloofjes
- Jeukende huid
- Kapperseczeem
- Likdoorn
- Muggenbeet
- Oorlelontsteking
- Ouderdomsvlekken
- Schaafwonden
- Steenpuisten
- Striae
- Tepeleczeem
- Vaginitis
- Vlooienbeet
- Voet problemen
- Voetwratten
- Waterwratten
- Zonneallergie
- Zwemmersjeuk

Tamanu Olie -
Tamanu-Olie is een van de authentieke ingrediënten en puur het meest effectief, echter is alleen de originele Tamanu-Olie effectief.
Het verschil zit 100% in het proces, hetgeen nog altijd een geheim blijft. De locale bevolking is hierbij betrokken en als dit commercieel gaat worden dan zullen deze mensen een andere bron van inkomen moeten zoeken.
Waarom is Tamanu Olie zo uniek: Eén van de bestanddelen in de pure authentieke Tamanu-Olie is calophyllolide. Calophyllolide blijkt ontstekingsremmend te zijn.
Ook andere bestanddelen hebben wij onderzocht van Tamanu-Olie, deze blijken antibacterieel te werken.
Het is dan ook niet vreemd dat deze olie van oudsher al toegepast wordt bij o.a. eczeem, acne(littekens), wondjes, luieruitslag,
UV bescherming, muggenbulten, spieren etc. Enkele druppels van deze olie is genoeg voor de dagelijkse verzorging. De authentieke Tamanu-Olie is rijk aan olie en linoleen vetzuren, deze stoffen bevochtigen de huid en verzacht de huid. Hetgeen de olie nog meer bijzonder maakt is dat Tamanu-Olie™ de huid niet vettig maakt.
De vruchten (noten) worden met de hand verzameld door de locale bewoners.  Tamanu noten vallen op natuurlijke wijze van de bomen (het proces werkt niet om het moment dat ze bewust uit de bomen geplukt worden). Tamanu-Olie geeft niet alleen een gezond effect op huid en haar.
Deze olie wordt van oudsher gebruikt als natuurlijke ontstekingsremmer.

Tamanu-Olie

Tamanu

Tamanu Olie