tamanu ept oil

Meer over Tamanu Olie

Volcanic Earth™ heeft de originele Tamanu-Olie in haar bezit. Het proces is uniek en authentiek. Daarbij hebben wij de juiste vrucht en locatie gevonden waar deze unieke noot zich ontwikkeld. Diverse onderzoeken zijn gedaan in het lab naar verschillende soorten Tamanu Bomen en vruchten wereldwijd. Enkel de originele Tamanu-Olie bevat van nature antioxidanten en antimicrobiële activiteiten. Eén van de bestanddelen in de pure authentieke Tamanu-Olie is calophyllolide. Calophyllolide blijkt ontstekingsremmend te zijn. Ook andere bestanddelen hebben wij onderzocht van Tamanu olie, deze blijken antibacterieel te werken. Het is dan ook niet vreemd dat deze olie van oudsher al toegepast wordt bij o.a. eczeem, acne(littekens), wondjes, luieruitslag. De authentieke Tamanu-Olie is rijk aan olie- en linoleen vetzuren, deze stoffen bevochtigen de huid en verzacht de huid. Hetgeen de olie nog meer bijzonder maakt is dat Tamanu Olie de huid niet vettig maakt en enkele druppels volstaat voor de dagelijkse verzorging.

Als u last heeft van een lastige huidaandoening of u kent iemand die dat heeft, dan bent u een uniek product tegen gekomen die de moeite waard is om te proberen.
Voldoende wetenschappelijke studies zijn gedaan in Europa, Japan en USA die Tamanu-Olie (de authentieke Tamanu Olie) in de categorie super-olie plaatsen. Deze olie heeft het unieke vermogen om de vorming van nieuwe huidweefsel te bevorderen met haar ontstekingsremmende, antibacteriële eigenschappen.

Wat is het effect van Tamanu-Olie ? Onderzoeken van Tamanu-Olie tonen overtuigend informatie dat het een unieke olie is bij het ondersteunen van huidgenezing, huidveroudering, het herstellen van de huid. Tamanu-Olie is van oudsher al breed ingezet van  acne en acne littekens van brandwonden, algemene littekens, huiduitslag, psoriasis, eczeem, dermatitis tot de verwijdering, vermindering en / of voorkomen van ouderdomsvlekken, striae, water wratten en nog veel meer.

De huidverzorging voordelen van Tamanu Olie mag niet worden onderschat.
Wij krijgen vaak de vraag:  • Wat is Tamanu Olie? "Of"  • Wat doet Tamanu Olie voor de huid ? '
Tamanu-Olie geeft niet alleen een gezonde glossy effect op huid en haar.
Deze olie is eeuwig gebruikt als natuurlijke ontstekingsremmer.
1 druppel Tamanu-Olie volstaat voor dagelijkse verzorging.

Use of Tamanu Oil™
Benefits of Tamanu Oil™
Why Tamanu Oil™ works
Tamanu Oil™ for dogs, cats, horses

 

Wat is Tamanu-Olie ? Tamanu-Olie is een ongelooflijke olie! Duizenden jaren geleden vonden de oorspronkelijke bewoners van de Pacific dichtbij de oceaan een boom met noten. Zij ontdekten al snel dat de noten uit de boom een speciale olie bevatte die ze gebruikten om hun huid te beschermen tegen de hete zon, vochtigheid en zeewind. Er is een zeer kleine voorraad Tamanu olie in de wereld doordat het slechts op zo'n klein gebied verkregen kan worden. Er is maar liefst 100 kilogram(de volledige oogst van 1 boom per jaar) Tamanu fruit nodig om slechts 5 kilogram Tamanu-Olie te maken. Een Authentiek en schaars ingrediënt ► Tamanu-Olie
Er is een zeer kleine voorraad pure authentieke Tamanu Olie in de wereld doordat het slechts op een zeer klein gebied verkregen kan worden, tezamen met de extreem hoge kwaliteitseisen is dit de reden dat prijzen van onze authentieke ingrediënten hoog in de markt aangeschreven staan. Laat je niet afdwalen door prijs versus kwaliteit. Tamanu-Olie is een van de ingrediënten uit onze product range afkomstig uit de eilandengroep in Oceanië. Elk ingrediënt heeft haar oorsprong en unieke verhaal. Tamanu-Olie olie is bewezen effectief en bevat natuurlijke antioxidant en anti microbiële activiteit. In het laboratorium worden de ingrediënten geanalyseerd op zuiverheid en voorzien van een certificaat van analyse.

Uitwendige toepassingen van Tamanu-Olie van oudsher

  √  Ideaal voor pijnlijke plekken
  √  Verzachtend en geeft de huid een glossy effect - zonder dat het de huid vettig maakt
  √  Bij oppervlakkige huid problemen zoals roodheid, kleine wondjes, uitslag...
  √  Voor zware en vermoeide benen

Tamanu-Olie wordt gewaardeerd voor allerlei soorten huid problemen. Kan gebruikt worden bij een schaafwond of zelfs een brand wondje.
Daarnaast wordt Tamanu Olie zeer gewaardeerd bij eczeem, kloofjes in de huid. - Huiduitslag - Babys (let op dat ze het niet op likken) - Luieruitslag - Huid en haren van onze dieren - UV Bescherming - Muggenbulten - Littekens - Anti-aging - Anti-viraal - Anti-bacterieel - Huidaandoeningen - Spieren - Ontstekingsremmend - Acne littekens
- Allergie - Eczeem - Haaruitval - Jeuk - Psoriasis - Droge huid - Kleine wondjes

Tamanu  Olie (wetenschappelijke naam is Calophyllum Inophyllum) is een multi-dimensionale, traditionele Melanesische huid verzorgingsproduct eeuwen toegepast in de Oceanische eiland natie in de Zuid-Pacifische Oceaan. Tamanu Olie ™ is misschien wel de beste natuurlijke huidverzorging product voor het behoud van een gezonde huid.

Tamanu-Olie is een van de best bewaakte huidverzorging geheimen van alle tijden. 
De olie wordt gemaakt van de noten van de authentieke Tamanu Boom, en beschouwd als de beste in de wereld.
Nadat de vrucht op natuurlijke wijze vrij komt van de Tamanu Boom worden de noten verzameld en gedroogd.
Er is derhalve geen negatieve invloed op de bomen zelf.
Het oogsten van de noten en de daaropvolgende koude persing in Tamanu-Olie is een duurzame bron van inkomsten
voor de inwoners op de eilanden in Oceania. Dit inkomen is hard nodig om voor het onderwijs van hun kinderen te zorgen en basisbehoeften zoals rijst en medische zorg.

Sommige van deze eilanden in Oceanië is beoordeeld als # 1 op de "Happy Planet Index.
De HPI is een nieuwe wereldwijde maatregel waarvan gelederen van de voortgang van de landen op basis van het aantal van de middelen van de aarde die ze gebruiken,
en de lengte en het geluk van het leven van mensen. Dit is een revolutionaire nieuwe benadering van het meten van het menselijk welzijn en milieu-impact,
gepubliceerd door de Nieuwe Economische Foundation in samenwerking met Friends of the Earth.

Afgezien van de lage bevolking, unieke regenwouden en een grote oppervlakte welke rijk is aan vulkanische as (plus 2500 km van de blootgestelde kust), is een zeer belangrijke factor om gekozen te worden als de gelukkigste land ter wereld naast het feit dat het streven van de laagste uitstoot!
De verschillende eilanden zijn koraaleilanden en de Tamanu Boom bloeit en groeit het beste wanneer de wortels van de Tamanu Boom voedingsstoffen voeden in het koraal zelf.

Het is geen wonder dat Tamanu-Olie ™ zeer gewild is over de hele wereld. Wees daarom alert, niet elke Tamanu soort bezit de helende eigenschappen.

Opmerking: Tamanu Olie ™ , mocht u bij de zeldzame groep behoren die allergisch is voor de Calophyllum Inophyllum plant, raden wij u aan het product eerst op een klein gedeelte van uw huid  te testen.

Tamanu

Tamanu Olie