k_barbershop-ve
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Het hoofdingredient in onze Barbers
huid, haar en baard verzorgingsproducten
is de authentieke Bay-West Indies

Bay West Indies Essential Oil
Bay West Indies Essential Oil is used in many hair tonics, aftershaves, beard Oil,  due to his sexy spicy odor. Barbers love it. West Indies bay oil is frequently used in cosmetics. Supports against razor burns and breakouts on skin. Unlike other plant oils, Bay oil is also considered an analgesic in aromatherapy, and helps in relieving muscle and joint pain and neuralgia. It is added to hair products like shampoos and for hair loss treatment. Supports to treat dandruff and oily or flaky scalp, give your hair and skin a vibrant shine.

Products

Hieronder een kleine glimp van ons assortiment

Aftershave

Aftershave…
Zonder gebruik te maken van alcohol is dit een hele fijne aftershave na het scheren, of gewoon als heerlijke geur op uw lichaam sprayen.

Tincture

Haar tincture…
Zonder gebruik te maken van alcohol is dit een hele fijne haar tinctuur. Het ruikt niet alleen bijzonder, de ingredienten maakt de combinatie uniek voor uw hoofdhuid, haren.

Moisturiser

Moisturiser…
De huidcreme maakt de huidverzorgingsroutine compleet. En is speciaal ontwikkeld om de huid te ondersteunen bij schade door de zon.Wordt Distributeur

Exclusief Volcanic Earth™ producten in uw Salon.

Of uw eigen unieke producten creëren,
dat kan.
Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Dealer
Barbers Facial Moisturiser bevat de originele Tamanu-olie en is de laatste stap in uw dagelijkse huidverzorgingsroutine, naast de aftershave-splash. Voorkomt een droge huid en kan meerdere keren per dag worden gebruikt als uw huid extreem droog is. Speciaal ontwikkeld om de huid te ondersteunen bij schadelijke uv stralen van de zon.
Een huidverzorginsproduct zou de huid moeten kalmeren en hydrateren.Als u in een kantoor met airconditioning werkt of buiten in de kou of wind, zal dit uw huid sneller uitdrogen.Facial Moisturiser ondersteunt bij het voorkomen van huidschade veroorzaakt door wind en koud weer.Als u buiten in de zon werkt, raden we aan een moisturizer met SPF te gebruiken.Sterker nog, een studie uitgevoerd in Nambour, Qld, Australië in 2013, vond dat het dagelijkse gebruik van een SPF het verouderingsproces met 24 procent vertraagde met het gebruik van een SPF!
Hoofdingredient: 100% Tamanu Olie
100% Kokos Olie
100% Bay West Indies Essential Oil
Huidtype: • normale • droge • vette • gecombineerde huid