Ingredienten Volcanic Earth™

Authentieke ingrediënten : Terug naar de basis, de Natuur.

√    100% pure Tamanu-Olie™

√    100% pure Kokos-Olie

√    100% Vulkanische As

Veel mensen beginnen nu pas te beseffen dat veel van onze dagelijkse huidverzorgingsproducten, chemische en giftige stoffen zijn die verschillende huidirritaties kunnen veroorzaken. Traditionele  huidverzorgingsproducten heeft veel te bieden. Ontdek zelf waarom Volcanic Earth™ cosmetische, biologische bad en body producten, aromatherapie, en andere organische producten voor lichaamsverzorging worden gezocht door mensen uit de hele wereld!
De originele pure Tamanu Olie™   DME proces pure Kokos Olie   Vulkanische As
Onze pure ingrediënten worden geleverd aan de cosmetische industrie, esthetische dermatologische klinieken, Wellness industrie en dierenklinieken.
Daarnaast hebben wij een compleet huidverzorging lijn samengesteld op basis van de genoemde basis ingrediënten.

Welkom en Shop Volcanic Earth
 
Door de bijzondere samenstelling zijn Volcanic Earth™ producten geschikt voor huidtypes: de normale, droge, vette en gecombineerde huid. 
Basis ingrediënten worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole  en getest door middel van GCMS en voorzien van een COA. 
Zelf unieke producten ontwikkelen met Volcanic Earth™ ingrediënten ?  Dat ondersteunen wij ! 

Pure Tamanu Olie
100% pure Tamanu Olie™

Volcanic Earth™ heeft de originele Tamanu Olie in haar bezit. Diverse onderzoeken zijn gedaan in ons lab naar verschillende soorten Tamanu Bomen en vruchten wereldwijd. Enkel de originele Tamanu-Olie bevat van nature antioxidanten en antimicrobiële activiteiten. Eén van de bestanddelen in de pure authentieke Tamanu-Olie is calophyllolide. Calophyllolide blijkt ontstekingsremmend te zijn. Ook andere bestanddelen hebben wij onderzocht van Tamanu-Olie, deze blijken antibacterieel te werken.

Tamanu-Olie™ wordt geproduceerd van vruchten (noten) van Tamanu bomen. Deze bomen geven de voorkeur aan een vochtige grond, een ziltige grond, veel zon, veel wind. De vruchten (noten) worden nog altijd met de hand verzameld. Dit geeft de locale bevolking (islands from south pacific) een bron van inkomsten. Authenticiteit en zuiverheid blijft gehandhaafd tijdens het gehele proces. Tamanu Olie™ is een van de authentieke ingrediënten en puur het meest effectief;
Eén van de bestanddelen in de pure authentieke Tamanu-Olie is calophyllolide. Calophyllolide blijkt ontstekingsremmend te zijn.
Ook andere bestanddelen zijn onderzocht van Tamanu-Olie, deze blijken antibacterieel te werken.
Het is dan ook niet vreemd dat deze olie van oudsher al toegepast wordt bij o.a. eczeem, acne(littekens), wondjes, luieruitslag,
UV bescherming, muggenbulten, spieren etc. Enkele druppels van deze olie is genoeg
Tamanu Olie™ maakt de huid niet vettig.

Van oudsher - Toepassing o.a. :
- Huiduitslag
- Babys
- Luieruitslag
- Huid en haren van onze dieren
- UV Bescherming
- Muggenbulten
- Littekens
- Anti-aging
- Anti-viraal
- Anti-bacterieel
- Huidaandoeningen
- Spieren
- Ontstekingsremmend
- Acne littekens
- Allergie
- Eczeem
- Haaruitval
- Jeuk
- Psoriasis
- Droge huid
- Kleine wondjes

Kijk uit bij de aankoop van Tamanu-Olie. Blijf weg van zwarte, neon-geel getinte soorten Tamanu-Olie. Dit type olie wordt vaak ook relatief laag aangeboden. Helaas  is er nog teveel rommelolie afkomstig uit verschillende landen, die gewoon de originele Tamanu-Olie claimen. Prijs heeft niet altijd de hoogste waarde.
Zwarte Tamanu-Olie bijvoorbeeld, de kleur is voor ons verklaarbaar omdat er maar 1 type proces is waarbij dit niet gebeurt. Vaak worden de Tamanu Noten in het vuur gegooid om het proces te versnellen en daarbij komen de verkeerde stoffen vrij.
Er is maar 1 specifieke manier om de olie uit deze speciale  noten te krijgen. Elk ander proces vermindert zijn bijzondere natuurlijke eigenschappen. En dat is zonde.
Hetzelfde geldt voor de neon-geel Tamanu-Olie die ofwel met een goedkope dragerolie verdund is, of in sommige gevallen is er een chemisch proces bij betrokken.  Uiteraard kan de olie een lichtere kleur krijgen, maar deze olie soorten zijn betrokken bij een chemisch proces waarbij alle natuurlijke componenten geheel of gedeeltelijk verdwijnen en daardoor minder effectief zal zijn. De originele Tamanu-Olie wordt al van oudsher geclaimd als bewezen effectief door locale medici.
Het is moeilijk om het verschil te begrijpen wanneer u een goedkopere soort Tamanu-Olie koopt, maar als u zelf of iemand kent met huidproblemen dan is het van belang de originele Tamanu Olie toe te passen. De originele Tamanu Olie is in bezit van Volcanic Earth™ Europe (en te koop via www.tamanu.nl) . 
Authenticiteit en zuiverheid blijft gehandhaafd tijdens het gehele proces. Lees meer: www.tamanu.nl

Pure Kokos
100% pure Kokos Olie
Rijk aan Vitaminen, Mineralen, Vezels
Biologisch, niet-gehydrogeneerd, rijk aan antioxidanten, vrij van onzuiverheden

Kokos Olie, door het DME proces toe te passen blijven de belangrijkste bestanddelen actief en wordt de gehele noot verwerkt. Schil en schelp worden gebruikt voor brandstof.
Zodra Kokos Olie in contact komt met de huid krijgt de huid een beschermende laag waardoor de huid op natuurlijke wijze hersteld. Kokos Olie maakt de huid niet vettig.
Kokosolie wordt ‘The Tree of Life’ genoemd. Goed voor huid, haar en het innerlijke. Waarbij het proces van Kokosolie extreem belangrijk is.

√  Mooie Teint
√  Zachte Huid
√  Beschermt tegen UV straling
√  Beschermt tegen Huid infecties
√  Effectief tegen Acne
√  Effectief bij een droge, schilferige Huid

We weten allemaal dat kokosolie goed voor onze huid en haar is.
Echter door de enorme keuze in merken weten we niet welke kokosolie goed voor je is.
Hetzelfde geld voor Tamanu-Olie, er worden veel verschillende kwaliteiten Tamanu Olie en kokosolie aangeboden afkomstig van over de hele wereld. 
Het proces en de locatie is in meerdere gevallen extreem belangrijk.

Volcanic Earth™ maakt enkel en alleen gebruik van het DME-methode tijdens de productie van pure kokosolie. We zullen de term DME uitleggen; Dit is een vorm van "nat malen" waarbij de kokosolie koud geperst wordt uit het vlees van de kokosnoot en dat binnen 1-3 uur na het openen van de noot. De kokosnoten zijn biologische geteeld op de vruchtbare grond en bloeien in de rijke vulkanische bodem zonder gebruik van chemicaliën. Tijdens het proces worden er op geen enkel wijze kunstmatige chemicaliën, additieven, of conserveringsmiddelen toegepast. DME-methode wordt door velen beschouwd als het hoogste level om pure effectieve kokosolie te produceren. DME-methode levert een zuivere, natuurlijke en volledig ongeraffineerde kokosolie. Dit betekent dat het vrij is van onzuiverheden en behoudt tevens alle natuurlijke antioxidanten (deze stof is oa belangrijk voor het vertragen van het verouderingsproces).

Volcanic Earth™ kokosolie wordt toegepast in onze heerlijke huidverzorgingsproducten. 
Er is niets zo belangrijk dan een gezonde huid vrij van chemicaliën en kunstmatige toevoegingen. 

Vulkanische As
100% Vulkanische As

Vulkanische as heeft een bijzondere werking. Niet alleen het gezicht (eczeem, psoriasis, acne)  maar ook het hele lichaam heeft voordelen van vulkanische as. Vulkanische as wordt vooral gebruikt ten behoeve van het algemene gezondheids- dan wel schoonheidseffect. Men kan dan denken aan genezende werking bij huidproblemen, reuma, spierpijn en artrose. Vanwege de warmte is deze ook ontspannend, stressverminderend, gunstig voor bloedcirculatie. Door de zweetreactie zullen afvalstoffen via de huid afgevoerd worden.

Zwavel is het actieve bestanddeel in Vulkanische as. Zwavel stimuleert niet alleen om bacteriën te weerstaan, 
het werkt actief om het te vernietigen.
Zwavel vecht tegen 
► huidaandoeningen als acne, roos, schilferige huid.

► Het Vulkanische as is actief bij het ontstressen, ontgiften, vetverbranding, immuunsysteem, spierpijn

Vulkanische As is een natuurlijk genezer van de natuur voor de droge en beschadigde huid.
Deze zeer populaire behandeling viert de vele voordelen van de rijke gehalte aan mineralen van natuurlijke vulkanische as en kleien.
Deze behandeling is een antioxidant infusie wanneer u een egale huid wilt bereiken.
Vulkanische as ondersteunt bij het herstellen van de huid met een gezonde glos (anti-aging).

Volcanic Earth™ Beauty Instituut

Ervaar het verschil met onze unieke Volcanic Earth behandelingen.