Facial Mask

Barbers Facial Mask

Volcanic Earth
8719324216517
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Barbers Facial Mask met echte vulkanisch as. Gezichtsmaskers vol natuurlijke ingrediënten die niet alleen voor een stralende huid zorgen. Ons concept kleimasker stamt uit Egypte - de tijd van de oude Egyptenaren.

Barbers

Klei is een eeuwenoud ingrediënt uit de natuur en nog altijd een ondergeschoven huidverzorgingsroutine in kleibaden oftewel modderbaden. De eeuwenoude traditie gebruikte kleibaden om wonden te genezen. Klei zorgt ervoor dat de huid in balans raakt, klei is in staat om verkeerde bacteriën te doden maar ook schimmels. Uiteraard neemt klei overtollig talg op en zorgt dat de poriën niet verstopt raken. Door de speciale combinatie Tamanu Olie is de werking nog intensiever zodat het antibacteriële werking heeft alsmede het verwijderen van dode huidcellen en meer. Onze klei is samengesteld uit vulkanische as en perfect bij een vettige huid alsmede een huid met acne. Zorg er wel voor dat de gezichtsmasker niet uitdroogt.

Barbers Facial Mask is meer dan een masker dat overtollige olie verwijdert, vuil verwijdert, mee-eters voorkomt, uw huid hydrateert, dode huidcellen verwijdert, onzuiverheden verwijdert.
• Stressvermindering
Hoe ? Omdat je ongeveer 15 minuten moet wachten om uw huid door een krachtig ontgiftingsproces te leiden. Dit brengt je in een ontspannende modus, omdat je moet wachten voordat je in een ontspannende modus komt.
• Stimuleert de bloedsomloop
Er zijn enkele veel voorkomende tekenen van veroudering - donkere kringen onder de ogen, ongelijke huidtinten, zijn gerelateerd aan een slechte bloedcirculatie. Barbers Facial Mask stimuleert de bloedvaten waardoor uw huid een verfrissende uitstraling krijgt.
• Verbetert de resultaten van uw huid dag routine.
Het gebruik van ons gezichtsmasker verbetert de hele routine van de huid.
Daarom is het noodzakelijk om de complete huidverzorgingsproducten te gebruiken voor betere resultaten op korte en lange termijn.


Aanbrengen van de barbers facial mask
Zorg ervoor dat je de meest vette delen van je gezicht goed bedekt worden met de mask,
velen van ons onder ons hebben bepaalde delen van de huid vettig, bijvoorbeeld voorhoofd en/of neus. Barbers Facial Mask kan één keer per week worden gebruikt, laat het masker niet uitdrogen.
Spoel af met lauw water, dep ze droog en vervolg met Barbers Facial Moisturizer.

Volcanic Earth Barbers creamy Facial Clay Mask bevat natuurlijke vulkanische klei en speciale samengestelde ingrediënten waaronder Tamanu Olie, Kokosolie. Barbers Facial Clay Mask helpt te zuiveren, te voeden, toon, helder, absorbeert overtollig talg, vermindert oneffenheden. Barbers Facial Clay Mask voor het verlichten van ontstekingen, terwijl het tegelijkertijd je huid tonifieert en stimuleert. Barbers Facial Clay Mask is natuurlijk, vrij van chemicaliën of kunstmatige kleurstoffen. Het regelmatig behandelen van je gezicht met dit Volcanic Earth Barbers Facial Clay Mask zal je huid op natuurlijke wijze doen stralen. Perfect te gebruiken voor en na het scheren.

Tamanu Olie

Voor oppervlakkige huidproblemen zoals roodheid, kleine wondjes, uitslag. Tamanu Olie werkt zo goed voor huidproblemen en schijnt goed te zijn voor de genezing van wonden.
Een van de bestanddelen is calophyllolide, wat ontstekingsremmend schijnt te werken.
Andere elementen van de olie schijnen antibacterieel te werken. De olie is ook rijk aan olie- en linoleenzuren, die de huid hydrateren en verzachten, maar je huid niet vet maken.

Kokos Olie

Er zijn zoveel meer voordelen bij het gebruik van de pure Kokosolie - 
Volcanic Earth pure Kokosolie ondersteunt bij het voorkomen van vroegtijdige veroudering en rimpelvorming van de huid. Volcanic Earth pure Kokosolie ondersteunt bij het beschermen van huidoneffenheden. Sommige mensen gebruiken kokosolie om acne te voorkomen. Olie gebruiken bij acne lijkt misschien niet zo verstandig. Over het algemeen verstoppen olieproducten de poriën. kokosolie heeft twee grote voordelen die het een goede remedie voor de huid maken. Kokosolie heeft een antibacteriële werking. Omdat het kokosolie, lauric en capric bevat. Zodra de kokosolie in contact komt met de huid, veranderen deze stoffen in monocaprine en monolaurine. Deze stoffen herstellen de beschermende huidlaag, in plaats van de huid te verwijderen of te beschadigen. Optimale bescherming voor de huid.

Bay West

Bay West Indies essentiële olie wordt gebruikt in veel haartonics, aftershaves, baardolie, vanwege zijn sexy kruidige geur. Kappers zijn er dol op. De olie wordt veel gebruikt in cosmetica. Ondersteunt tegen branderig na scheren en puistjes op de huid. In tegenstelling tot andere plantaardige oliën wordt laurierolie in de aromatherapie ook beschouwd als pijnstillend middel, en helpt bij het verlichten van spier- en gewrichtspijn en zenuwpijnen. Het wordt toegevoegd aan haarproducten zoals shampoos en voor de behandeling van haaruitval. Ondersteunt bij de behandeling van roos en een vette of schilferige hoofdhuid en geeft uw haar en huid een levendige glans.


Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of preventie van ziekten.
Onze producten zijn natuurlijk en het kan voorkomen dat de kleur of geur per partij verschilt.
Er zal geen verschil zijn in de werkzaamheid van de ingrediënten.

Al onze producten worden met absolute zorg gemaakt. Volcanic Earth producten zijn door de speciale samenstelling van authentieke ingrediënten geschikt voor man, vrouw & geschikt voor alle huidtypen.

- Vermijd contact met de ogen. [Bij oogcontact, onmiddellijk spoelen met water].
- Schudden voor gebruik
- Niet eetbaar
- Fles beschermen tegen direct zonlicht
- In sommige gevallen kan Tamanu Olie overgevoeligheidsreacties veroorzaken bij mensen met een bestaande allergie
     voor Calophyllum inophyllum.
- Test altijd een klein stukje van de huid en wacht ten minste 24 uur
- Als u extreme jeuk, roodheid, irritatie of andere bijwerkingen ervaart,
    stop dan onmiddellijk met het gebruik van het product.

Gebruik:
- Vermijd contact met de ogen.
- Reinig eerst uw gezicht met onze Facial Cleanser of Facial Toner. Afspoelen met lauw water.
- Breng (eenmaal per week) een kleine hoeveelheid aan op de huid.
- Laat ± 15 minuten inwerken, laat het masker niet uitdrogen.
- Afspoelen met lauw water.
- Vervolg met Barbers Facial Moisturiser.
√ Zeer mild, geschikt voor alle huidtypes
√ Unisex

Verpakking:

Pharmaceutical Grade

Hoofd ingredient: 100% Tamanu Olie
100% Kokos Olie
100% Bay West Indies Essential Oil
100% Volcanic Ash
Inhoud: 100ml Facial Mask (Volcanic Earth)
Huid Type: • normale • droge • vette • gecombineerde huid
Geschikt voor:

Barbers

Ingredients: Purified Water, Cocus Nucifera, Glycerine, Calophyllum Inophyllum, Emulsifying Wax Profile (NF), White Clay, Green Clay, Corn Starch, Bay West Indies Essential Oil, Clove Bud Essential Oil, Patchouli Essential Oil, Plantaserv M.