Facial Scrub

Barbers Facial Scrub

Volcanic Earth
8719324216524
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Barbers Facial Scrub met echte vulkanische as. Samen met de originele Tamanu Olie perfect tijdens de scheer routine. Perfect om verstopte poriën te voorkomen, mee-eters te verwijderen en de huid te exfoliëren. Gezonde zachte huid.

Barbers

Deze verfijnde scrub bevat micro-fijne vulkanische as en ondersteunt om verstopte poriën te voorkomen, mee-eters te verwijderen en de huid te exfoliëren. Zorgt ervoor dat de huid goed bevochtigd, zacht en gezond is.
Perfect gebruik voor en na het scheren

Niet alleen is scrubben goed voor de huid, het heeft ook voordelen tijdens de scheerbeurt.
Als u zich dicht bij de scheerbeurt bevindt, raden we aan om uw gezicht een scrubje te geven.
Onze Facial Scrub gebruikt krachtige scrub deeltjes uit de meest actieve vulkaan om dode huidcellen te verwijderen en het haar dichter bij de basis te snijden, haar los te maken dat een schoner scheer resultaat mogelijk maakt, verwijdert effectief vuil en andere onzuiverheden van de huid, herstelt de natuurlijke balans van de huid door de natuurlijke vochtinbrengende crème en speciale ingrediënten, waardoor uw huid extreem zacht en niet geïrriteerd blijft.


Hebben we echt een gezichtsscrub nodig?
Elke 2 weken worden onze huidcellen vernieuwd en is het onmogelijk om ze van je gezicht te schudden door gewoon te lopen of je hoofd af te schudden, dan is JA een gezichtsscrub nodig. De dode cellen kunnen zich ophopen waardoor je gezicht er dof uitziet. Nooit meer over je gezicht schrobben
- Gebruik één keer per week op de gevoelige huid - Gebruik 3 keer per week op een vette huid.

Hoe de gezichtsscrub te gebruiken?
Maak je huid nat met lauw water om de poriën te openen.
Breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen op de huid.
Afspoelen met lauw water.
Extra tip: spoel koel water op uw huid om de poriën te verkleinen, en voorkom dat olie of onzuiverheden terug de poriën ingaan. Dit is ook perfect voor je haar als je je haar onder de douche wast, probeer je haar te schokken met koud water.
Nadat je je huid bespat met water - Dep droog en vervolg met Facial Moisturizer.

Tamanu Oil

Voor oppervlakkige huidproblemen zoals roodheid, kleine wondjes, uitslag. Tamanu Olie werkt zo goed voor huidproblemen en schijnt goed te zijn voor de genezing van wonden.
Een van de bestanddelen is calophyllolide, wat ontstekingsremmend schijnt te werken.
Andere elementen van de olie schijnen antibacterieel te werken. De olie is ook rijk aan olie- en linoleenzuren, die de huid hydrateren en verzachten, maar je huid niet vet maken.

Coconut Oil

Er zijn zoveel meer voordelen bij het gebruik van de pure Kokosolie - 
Volcanic Earth pure Kokosolie ondersteunt bij het voorkomen van vroegtijdige veroudering en rimpelvorming van de huid. Volcanic Earth pure Kokosolie ondersteunt bij het beschermen van huidoneffenheden. Sommige mensen gebruiken kokosolie om acne te voorkomen. Olie gebruiken bij acne lijkt misschien niet zo verstandig. Over het algemeen verstoppen olieproducten de poriën. kokosolie heeft twee grote voordelen die het een goede remedie voor de huid maken. Kokosolie heeft een antibacteriële werking. Omdat het kokosolie, lauric en capric bevat. Zodra de kokosolie in contact komt met de huid, veranderen deze stoffen in monocaprine en monolaurine. Deze stoffen herstellen de beschermende huidlaag, in plaats van de huid te verwijderen of te beschadigen. Optimale bescherming voor de huid.

Bay West

Bay West Indies essentiële olie wordt gebruikt in veel haartonics, aftershaves, baardolie, vanwege zijn sexy kruidige geur. Kappers zijn er dol op. De olie wordt veel gebruikt in cosmetica. Ondersteunt tegen branderig na scheren en puistjes op de huid. In tegenstelling tot andere plantaardige oliën wordt laurierolie in de aromatherapie ook beschouwd als pijnstillend middel, en helpt bij het verlichten van spier- en gewrichtspijn en zenuwpijnen. Het wordt toegevoegd aan haarproducten zoals shampoos en voor de behandeling van haaruitval. Ondersteunt bij de behandeling van roos en een vette of schilferige hoofdhuid en geeft uw haar en huid een levendige glans.


Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of preventie van ziekten.
Onze producten zijn natuurlijk en het kan voorkomen dat de kleur of geur per partij verschilt.
Er zal geen verschil zijn in de werkzaamheid van de ingrediënten.

Al onze producten worden met absolute zorg gemaakt. Volcanic Earth producten zijn door de speciale samenstelling van authentieke ingrediënten geschikt voor man, vrouw & geschikt voor alle huidtypes.

- Vermijd contact met de ogen. [Bij oogcontact, onmiddellijk spoelen met water].
- Schudden voor gebruik
- Niet eetbaar
- Fles beschermen tegen direct zonlicht
- In sommige gevallen kan Tamanu Olie overgevoeligheidsreacties veroorzaken bij mensen met een bestaande allergie
     voor Calophyllum inophyllum.
- Test altijd een klein stukje van de huid en wacht ten minste 24 uur
- Als u extreme jeuk, roodheid, irritatie of andere bijwerkingen ervaart,
    stop dan onmiddellijk met het gebruik van het product.

Gebruik:
- Vermijd contact met de ogen.
- Reinig uw gezicht eerst met lauw water.
- Breng een kleine hoeveelheid met zachte ronddraaiende bewegingen op de huid aan.
- Afspoelen met lauw water.
- Aanvullen met Facial Moisturiser.
- Eenmaal per week gebruiken bij een gevoelige huid.
- Gebruik 3 keer per week op een vette huid.
√ Zeer mild, geschikt voor alle huidtypes
√ Unisex

Verpakking:

Pharmaceutical Grade

Hoofd ingredient: 100% Tamanu Olie
100% Kokos Olie
100% Bay West Indies Essential Oil
100% Volcanic Ash
Inhoud: 100ml Facial Scrub (Volcanic Earth)
Huid Type: • normale • droge • vette • gecombineerde huid
Geschikt voor:

Barbers

Ingredients: Purified Water, Cocus Nucifera, Vegetable Glycerine liquid, Calophyllum Inophyllum, Emulsifying Wax Profile, White Clay, Honey, Volcanic Pumice, Potassium Sorbate, Bay West Indies Essential Oil, Clove Bud Essential Oil, Patchouli Essential Oil, Plantaserv M.