volcanic ash

Vulkanische As

  • Beschrijving

Vulkanische as heeft niets te maken met de as die ontstaat bij een vuur, het is stof - zowel vloeibaar (bij de uitbarsting) als vast - dat bij een vulkaanuitbarsting de lucht in wordt geblazen.

In onze Spa & Wellness in Oceanië hebben wij de Vulkanische As voordelen gecombineerd met Japanse technieken, Volcanic Ash met moderne infraroodtechnologie.
Het vulkanische as bad werkt om uw lichaam te ontstressen en ontgiften, vet te verbranden (om gewicht te verliezen), boost van het immuunsysteem en cardiovasculaire systemen, verhoging van de energie niveaus, spierpijn kalmeren - ja, dit alles terwijl u gewoon achterover leunt & ontspant! (Deze traditie, one-of-a-kind spa-behandeling wordt gevolgd door een koele, verfrissende douche).

Volcanic Earth™ Vulkanische as komt uit een bijzonder vulkaan:

Yasur Vulkaan
De Yasur is een actieve vulkaan stratovulkaan op het eiland Tanna. Hoewel de Yasur een actieve vulkaan is, is deze toch makkelijk toegankelijk. De wanden zijn niet erg steil en je kunt als wandelaar gewoon naar de kraterrand lopen en toezien hoe de lava omhoog spat. De vulkaan is 361 meter hoog en de krater heeft een doorsnee van zo'n 400 meter.

De vulkaan ontstond doordat de Australische Plaat onder de Pacifische Plaat schuift. Hij barst meermalen per dag uit en deze uitbarstingen zijn van het Stromboli-type.

Yasur ligt ten zuidoosten van de hogere berg Tukosmera en is een heilig gebied voor de aanhangers van de John Frum cargocult. Daarnaast is het een belangrijke toeristische trekpleister.

Wat doet Vulkanische as voor de huid
Het aanbrengen van vulkanische klei op de huid zorgt voor een kalmerend effect en geeft extra energie aan de huidoppervlakte waardoor de huid er jonger gaat uitzien. De klei heeft ook de uitzonderlijke capaciteit om gifstoffen in de huid en onzuiverheden in de poriën van de huid te neutraliseren.

Door de reinigende en absorberende eigenschappen van vulkanische klei is het een uitstekend natuurlijk middel 
bij het ontstressen, ontgiften, vetverbranding, immuunsysteem, spierpijn.

Speciaal team verzameld de as in grote hoeveelheden.
Niet iedereen mag en kan dit type as verzamelen op dit eiland ivm landrecht.
Volcanic Earth™ vulkanische as komt rechtstreeks uit de mond van de vulkaan

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in uw Spa & Wellness.

Gerelateerde Producten