De voordelen van Vulkanische as

  • Beschrijving

Vulkanische As wordt verkregen uit 1 van de meest actieve vulkaan in de wereld.
Speciaal team verzameld de as in grote hoeveelheden. Niet iedereen mag en kan dit type as verzamelen op dit eiland ivm landrecht. Volcanic Earth™ vulkanische as komt rechtstreeks uit de mond van de vulkaan

Vulkanische As biedt een breed scala van schoonheid en gezondheid voordelen als gevolg van de anti-virale, anti-bacterieel, zuiverende, reiniging en exfoliating activiteiten. Wat is, vulkanische as? Zwavel is het actieve bestanddeel in Vulkanische as. Zwavel stimuleert niet alleen om bacteriën te weerstaan, maar het werkt actief om het te vernietigen. Zwavel bestaat in onze hemoglobine en lichaam bindweefsel: - Om het bloed te zuiveren; - Stimuleert galafscheiding; - Bescherm het protoplasma van de cellen; en - voor de synthese van collageen (een van de belangrijkste eiwitten die nodig zijn voor de structurele integriteit van de huid).

Geschreven wordt:
Zwavel vertraagt het verouderingsproces vanwege het vermogen om te beschermen tegen de toxische effecten van vervuiling en straling. Het behoort tot de chemische structuur van de aminozuren glutathion, taurine, cysteïne en methionine. Bekend als "de schoonheid mineraal van de natuur". Zwavel vecht tegen huidaandoeningen zoals acne, roos en schilferende, rode huid. Het is nodig om de keratine in onze nagels en haar te stabiliseren. Het is een belangrijk ingrediënt in shampoos, zeep, acne en body scrubs producten. Vulkanische puimsteen zorgt voor een mildere, zachtere exfoliant, met name voor het gezicht en hals gebieden.

Onze Volcanic producten, in de vorm van body scrubs of exfoliants werken de huid te reinigen, te zuiveren door het doden van bacteriën en het verwijderen van dode huidcellen.