Handgemaakte Zeep met Kokos Olie

Volcanic Earth
8719324216173
+1 Gratis
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Fair-Trade Handgemaakte zeep met 100% pure kokos Olie.

Handmade

Fair-Trade handgemaakte zeep met 100% pure kokos en kokosolie.

Antieke zeep gemaakt op basis van kokosolie met toevoeging pure kokosolie.
Het proces: Kokosolie wordt verwarmd en vermengd met opgeloste as tot de kokosolie volledig is opgelost. Na zuivering vindt er een toevoeging plaats van het vruchtvlees kokos.

Kokosolie is een geweldige manier om je haar en huid zacht, stralend en gezond te houden. Een genot onder de douche.
- Inhoud: 50 gram

Kokosolie en eczeem

De meeste mensen met eczeem hebben last van een droge huid.

We weten allemaal dat kokosolie goed voor onze huid en haar is.
Echter door de enorme keuze in merken weten we niet welke kokosolie goed voor je is.
Hetzelfde geld voor Tamanu Olie, er worden veel verschillende kwaliteiten Tamanu Olie en kokosolie aangeboden afkomstig van over de hele wereld. 
Het proces en de locatie is in meerdere gevallen extreem belangrijk.

Volcanic Earth maakt enkel en alleen gebruik van het DME-methode tijdens de productie van pure kokosolie. We zullen de term DME uitleggen; Dit is een vorm van "nat malen" waarbij de kokosolie koud geperst wordt uit het vlees van de kokosnoot en dat binnen 1-3 uur na het openen van de noot. De kokosnoten zijn biologische geteeld op de vruchtbare grond en bloeien in de rijke vulkanische bodem zonder gebruik van chemicaliën. Tijdens het proces worden er op geen enkel wijze kunstmatige chemicaliën, additieven, of conserveringsmiddelen toegepast.
DME-methode wordt door velen beschouwd als het hoogste level om pure effectieve kokosolie te produceren.
DME-methode levert een zuivere, natuurlijke en volledig ongeraffineerde kokosolie. Dit betekent dat het vrij is van onzuiverheden en behoudt tevens alle natuurlijke antioxidanten (deze stof is oa belangrijk voor het vertragen van het verouderingsproces).

Volcanic Earth Coconut Oil wordt toegepast in onze heerlijke huidverzorgingsproducten, en niet te vergeten onze handgemaakte kokosolie zeep. Er is niets zo belangrijk dan een gezonde huid vrij van chemicaliën en kunstmatige toevoegingen. Veelal worden zepen geproduceerd van tweederangs copra olie – echter niet bij Volcanic Earth! Kokosolie heeft een tal aan voordelen voor de gezondheid van de huid, haar, en is effectief bij littekens. Eén van de tekenen van veroudering is de verschijning van vlekken op de huid. Deze vlekken op de huid worden vaak geassocieerd met veroudering en blootstelling aan ultraviolette straling van de zon. Ze variëren in kleur van lichtbruin tot rood of zwart en bevinden zich in gebieden die het meest blootgesteld zijn aan de zon, met name de handen, gezicht, schouders, armen en voorhoofd, hoofdhuid. Als we ze niet konden zien zouden we niet eens weten dat we dit soort vlekken hebben. We beseffen niet dat deze vlekken invloed hebben op onze gezondheid en ons uiterlijk. In de overgrote meerderheid van de gevallen, vormen deze vlekken geen bedreiging en vereisen geen behandeling, hoewel ze af en toe bekend zijn bij de opsporing van huidkanker. Ondanks dat deze vlekken een goedaardige aandoening kunnen zijn worden ze vaak beschouwd als lelijk en kiezen sommigen ervoor om ze te laten verwijderen. Kokosolie heeft van nature antibacteriële / schimmeldodende activiteiten. Het is een uitstekende huid moisturizer, en het kan perfect in het haar doordringen. Volcanic Earth kokosolie ruikt heerlijk, na enkele seconden verdwint de geur. Kokosolie heeft een smeltpunt van rond de 24-26 graden en is daarom in ons klimaat meestal gestold. Zodra de kokosolie uw huid aanraakt zal het gaan smelten.
 U kunt onze olie toepassen als massageolie en deze combineren met bijv. Tamanu Olie voor veel voorkomende huidaandoeningen. Kokosolie fungeert als een effectieve huid moisturizer en is geschikt voor alle huidtypes. Zelfs de droge huid. Er bestaat geen kans op nadelige neveneffecten op de huid van kokosolie.
Daarom is het een natuurlijke manier om uitdroging van de huid en schilfering te voorkomen. Het ondersteunt tevens bij het vertragen van rimpels.

Voor Spa en Wellness bieden wij ook kokosolie met de effectieve frangipani olie.
Voor exclusieve producten, vraag dan naar de mogelijkheden in uw Spa, Wellness of Salon.


Er zijn zo veel meer voordelen op te noemen bij het gebruik van de pure kokosolie of de authentieke Tamanu Olie. Volcanic Earth pure kokosolie ondersteunt bij het vertragen van het ouder worden van de huid.
Volcanic Earth pure kokosolie ondersteunt bij het beschermen van huid vlekken.

Zoals we al schreven zijn er cruciale verschillen in kokosolie wereldwijd. De meeste kokosolie wordt geproduceerd van Copra. Copra wordt een aantel dagen gedroogd, vaak in minder hygiënische omstandigheden, opgeslagen voor een aantal weken. Het gevaar van deze werkwijze is dat schimmels kunnen groeien op deze grondstof waardoor de olie troebel raakt. De volgende stap in dit proces is het schoonmaken (raffinage en bleken) van deze troebele olie door industrieel / chemische werkwijze. Dit proces vernietigd de natuurlijke stoffen van de kokosnoot. Het proces wordt genoemd in het Engels RBB, dit betekend geraffineerd, gebleekt, ontdaan van geur. Zowel hoge temperaturen en chemicaliën worden toegepast in deze methode.
Dat is de reden waarom wij uitsluitend kiezen voor DME proces, en het geeft ons meer dan voldoening om te weten dat elke aankoop van een Volcanic Earth product  mensen op de eilanden in Oceanië eiland rechtstreeks helpt om de armoede te verlichten.

Mis de voordelen van Volcanic Earth kokosolie of Tamanu Olie niet, de natuur stelt ze niet voor niets ter beschikking.

Volcanic Earth Europe - Handgemaakte zeep met pure kokosolie nu ook te koop bij bol.com

Wij zijn meer dan gespecialiseerd in hoogwaardige producten voor iedereen!

Zeep zou duizenden jaren geleden ontdekt zijn nadat vet in as druppelde, hetgeen resulteerde in een chemische reactie waardoor een soort zeep ontstond. Sindsdien is zeep op precies dezelfde wijze gemaakt, maar met behulp van bijtende soda, dierlijke vetten of dierlijke olien.

De natuurlijke zepen van Volcanic Earth zijn gemaakt volgens dit eeuwenoude recept, waarbij dierlijk vet is vervangen door onze prachtige DME geproduceerde kokosolie en andere verbazingwekkende oliën.
Tamanu Olie, Olijfolie. Vanwege de combinaties van onze kokosolie, bevat de zepen hoge concentratie glycerine.
Dit resulteert in zachte, mooie, romige, vochtinbrengende zepen.

Bescherm de huid tegen vochtverlies van het lichaam en indringers van buiten zoals schadelijke stoffen, bacteriën en virussen. Zodra de balans in de huid wordt verstoord kunnen er problemen optreden zoals irritaties en allergische reacties. Door de bijzondere samenstelling zijn Volcanic Earth producten
geschikt voor alle huidtypes: de normale, droge,  vette en gecombineerde huid.

Alle ingrediënten worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en
getest door middel van GCMS en voorzien van een COA.

Zelf uniek producten ontwikkelen met Volcanic Earth ingrediënten ?
Dat ondersteunen wij !

Gerelateerde Producten