pharmacy

Apotheken

Volcanic Earth™ Europe producten exclusief verkrijgbaar in apotheken.
Tamanu-olie, ook wel groen goud, is een eeuwenoud middel dat traditioneel wordt gebruikt om verschillende huidaandoeningen aan te pakken.
Ecomer Natuurlijke Immuunsysteem Booster [120caps]. Alkylglycerol kan als preventief middel ingenomen worden om het afweersysteem van het lichaam te verbeteren en de kans op verkoudheid, griep, chronische infecties en ontstekingen te minimaliseren
Nu ook verkrijgbaar in Apotheken. Mocht u bij de betreffende apotheker ons product nog niet zichtbaar op de website zien staan, vraag naar de beschikbaarheid. Tamanu-Olie zeer gewaardeerd bij acne, wondjes, eczeem, antiaging, haaruitval, huidveroudering, droge huid, vettige huid, zonnebrand. Ecomer: boost het immuun systeem.

Shop online voor Volcanic Earth Europe Producten. Het oogsten van de noten en de daaropvolgende koude persing van Tamanu Olie is een duurzame bron van inkomsten voor de inwoners op de eilanden in  Oceania. Dit inkomen is hard nodig om voor het onderwijs van hun kinderen te zorgen en basisbehoeften zoals rijst en medische zorg. √ Elke aankoop van een Volcanic Earth product helpt mensen op de eilanden in Oceanië rechtstreeks om de armoede te verlichten.
120 Capsule

Ecomer - immunsystem

Sample offer

Tamanu Olie 15ml

Tamanu Olie 50ml

Tamanu Olie 100ml

Tamanu Olie 1000ml

Gezicht Klei Masker

Gezicht Exfoliant met Tamanu

Facial Cleanser met Tamanu

Facial Toner met Tamanu

Facial Moisturiser

Nacht Crème met Tamanu

Voeten Scrub Pepermunt Puimsteen

Voeten crème met Pepermunt (Bodylotion)

Anti-rimpel oogcrème

Kokos

Pure Kokos Olie (Bodylotion)