Barbers

Barber Salon

Tamanu-Olie kan toegepast worden op alle delen van ons lichaam.
Tevens op ons hoofdhuid, in ons haar, en wordt toegepast door barbiers die zich bezig houden met het scheren, knippen en verzorgen van baarden en snorren. In de middeleeuwen omvatte het werkterrein van de barbier ook dat van chirurgijn, een soort combinatie van tandarts en geneesheer.
Deze authentieke olie is een must have voor onze huid.
Volcanic Earth™ Europe producten is meer dan een beauty product.
Volcanic Earth™ Europe biedt niet alleen natuurlijke producten voor de huidverzorging en lichaamsverzorging,
maar ondersteunen ook klinieken, apotheken, wellnessoorden om ze te voorzien van deze unieke basisingrediënten net zoals onze barbershops, zodat zij hun eigen unieke producten kunnen ontwikkelen voor gezichtsbehandelingen, lichaams- en schoonheidsbehandelingen. Of puur toepassen.

Als u last heeft van een lastige huidaandoening of u kent iemand die dat heeft, is Tamanu-Olie de moeite waard is om te proberen.
Het is een 100% natuurproduct met bijzondere eigenschappen. Voldoende wetenschappelijke studies zijn gedaan die Tamanu-Olie (de authentieke Tamanu-Olie) in de categorie super-olie plaatsen. Het groene goud. Dit type olie heeft het unieke vermogen om de vorming van nieuwe huidweefsel te bevorderen met haar ontstekingsremmende, antibacteriële eigenschappen.

► Veel aanbieders van Tamanu-Olie claimen de originele Tamanu-Olie in bezit te hebben.
Net als met kokosolie zal ook Tamanu-Olie in deze categorie gaan vallen aangezien velen onder ons het verschil niet weten. Helaas wordt de niet originele Tamanu-olie tegen een relatief laag bedrag aangeboden. De kwaliteit van de Tamanu-boom en Tamanu-noot tezamen met het authentieke proces maakt het verschil. Daarnaast investeren wij weer terug in de mens en de natuur.  Het effect van de niet originele Tamanu-olie heeft het voordeel dat het goedkoop ingekocht wordt, echter is het resultaat op lange termijn geen tot weinig effect. Ze zijn vaak  aangelengd of bezitten niet de helende eigenschappen.
Er is 1 type Tamanu soort wereld wijd welke de natuurlijke effectieve eigenschappen bezit, daarbij is het unieke productieproces samen met het filterproces van de olie uiterst belangrijk. De originele pure Tamanu-Olie is effectief bewezen voor huid en haar.
Dit betekent ook dat enkele druppels al volstaat

Vrij van Verzendkosten binnen Nederland > € 20,-!

Sample offer

Tamanu Olie 15ml

Tamanu Olie 50ml

Tamanu Olie 100ml

Tamanu Olie 1000ml

Hair Tincture

Barbers Hair Tincture

Facial Scrub

Barbers Facial Scrub

Facial Mask

Barbers Facial Mask

Facial Moisturiser

Barbers Facial Moisturiser

Aftershave

Barbers Aftershave Splash

Skin Care Gift Set XL-B

Kokos

Pure Kokos Olie (Bodylotion)