volcaniceartgre_20170312140729

Het verhaal achter Volcanic Earth™ - Europe

in de loop der jaren zijn we steeds vaker geconfronteerd met huidziekten of algemene ziekten. Elke dag worden mensen steeds meer bewust en meer bezorgd over stoffen/ingrediënten in voedsel, drinkwater, huid- en haarverzorgingsproducten. Dat is een van de redenen dat wij ons tot doel hebben gesteld producten te ontwikkelen welke positief zijn voor onze huid, haar en lichaam op lange termijn. Daarbij kunt u denken aan huidverzorgingsproducten maar ook ons immuunsysteem. Wij zijn ver gegaan tot het vinden van de juiste combinatie ingrediënten, zover dat wij uitgekomen zijn gekomen op eilanden in Oceanië. Samen met wetenschappers zijn wij de uitdaging aangegaan. De basisingrediënten worden onderworpen aan een streng kwaliteitsproces. De basisingrediënten zijn afkomstig van eilanden welke bekend staan als het meest vruchtbare paradijs op aarde zonder gebruik van enig bestrijdingsmiddel. Niet alleen ingrediënten zijn authentiek, de mensen welke er leven ook. Zij leven er in- en vooral met de natuur, zij zijn zelfvoorzienend in bijna elke vorm. Door de bijzondere samenstelling zijn onze  producten geschikt voor huidtypen: de normale, droge, vette en gecombineerde huid.
Elk ingrediënt is uniek vanwege haar oorsprong. En worden eeuwenlang medicinaal toegepast door volksgeneeskunde. Daarbij is een van onze doelen, terug geven aan mens en dier.

We blijven het schrijven: Volcanic Earth™ Europe producten is meer dan een beauty product. Wij maken geen reclame om onnodige kosten te maken.
Dit soort uitgaven zien we liever terug in de vorm van gezondheid en welzijn van mens en dier.

Volcanic Earth™ Europe biedt niet alleen natuurlijke producten voor de huidverzorging en lichaamsverzorging, maar ondersteunen ook klinieken, apotheken, wellnessoorden om ze te voorzien van deze unieke basisingrediënten zodat zij hun eigen unieke producten kunnen ontwikkelen voor gezichtsbehandelingen, lichaams- en schoonheidsbehandelingen. Of puur toepassen. 
Deze bijzondere ingrediënten kunnen perfect als separaat ingrediënt rechtstreeks toegepast worden op onze huid.

In de wereld van nu zien we producten die chemicaliën, kunstmatige toevoegingen bevatten, waarvan de vraag is of ze gezond zijn.
De barrière functie van de huid kan verstoord worden, waardoor deze gevoeliger wordt voor de opname van bijv. chemicaliën.
Bij herhaaldelijk huidcontact kan de huid droog, rood, ruw en schilferig worden, waarna kleine kloofjes ontstaan.
Bij langdurig huidcontact met de oppervlakte actieve stoffen kan eczeem optreden.
Wat we niet weten is dat oppervlakte actieve stoffen toegepast worden in:

   ► afwasmiddel
   ► crème
   ► detergent
   ► douchegel
   ► inkt
   ► lijm
   ► shampoo
   ► verf
   ► wasmiddel
   ► tandpasta


Het is bijna onmogelijk om alle producten te weren.
Maar wat we wel zouden kunnen doen is om een aantal van de dagelijkse producten te vervangen door
producten met natuurlijke ingrediënten. Veel producten die in onze badkamers staan kunnen de gezondheid schaden.

Wordt bewust van welke producten u aanschaft en gebruikt.  


De Basis ingrediënten van Volcanic Earth™ Europe zijn uniek door haar oorsprong en proces.


De pure originele Tamanu-Olie - laat je niet misleiden, velen hanteren niet het originele productieproces. 

Waarom Volcanic Earth™ Europe zo bijzonder is?  Elk bedrijf is uniek.
Hetgeen Volcanic Earth™ zo bijzonder maakt is uiteraard makkelijker te omschrijven als je het vanuit je hart hebt opgezet.
Wij schalen ons niet onder de grote groep cosmetica producten, of beauty producten. Onze ingrediënten maakt het uniek.
Daarbij ondersteunen wij een van de mooiste plekken op aarde. Het gebied is bekend om zijn natuurlijke waterwegen, zandstranden, kristalhelder water en spectaculaire zonsondergangen. Dit magische land is een onaangetast paradijs, vrijwel vrij van vervuiling, pesticiden, herbiciden, meststoffen of insecticiden.
Alles lijkt hier te groeien en te bloeien in de rijke vulkanische gronden met enorme regenvallen. Gewassen worden op natuurlijke wijze gekweekt zonder gebruik te maken van chemische stoffen.  Volcanic Earth™ maakt gebruik van ingrediënten uit dit bijzondere gebied. Vulkanische as komt uit het diepste van de aarde.
Vulkanische as heeft tal van voordelen, net zoals de bijzondere Tamanu-Olie en DME processed Kokosolie, deze mooie producten hebben hun eigen unieke manier om huidaandoeningen te behandelen.  Een vriendelijke glimlach van slechts één van de lokale bewoners doet je meer dan goed.
Echter is er veel armoede, werkloosheid. De boeren en vissers zijn de armsten en door handel ondersteunen wij deze mensen.
Elke aankoop van een Volcanic Earth™ product helpt mensen op deze eilanden rechtstreeks om de armoede te verlichten.

Volcanic Earth™ verantwoordelijkheid:
Volcanic Earth™ heeft zich tot doel gesteld om de levensstandaard van deze bijzonder mensen te verbeteren, zodat ze in ieder geval genoeg geld verdienen voor de noodzaak van het leven, zoals huisvesting, onderwijs en geneeskunde.
Wij zijn trots op het feit dat iedereen bijdraagt om minder bevoorrechte lokale bevolking te voorzien van werkgelegenheid en huisvestiging door de aankoop van ons exclusieve assortiment van natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Ga GROEN met Volcanic Earth™ Europe:
Het is niet altijd makkelijk om uit te zoeken of een bepaald huidverzorgingsmiddel vrij is van schadelijke stoffen.
De reden hiervoor kan zijn doordat er wetenschappelijke namen worden toegepast die ons niet direct bekend zijn.
Een ding is wel zeker, een fabrikant zal nooit het woord "chemisch" toepassen op het etiket.
Een van de grote boosdoeners en al veel over geschreven zijn Parabenen.
De belangrijkste redenen waarom veel bedrijven dit soort chemicaliën toepassen,
is voor de houdbaarheid van hun producten en daardoor ook een stuk goedkoper dan natuurlijke conserveringsmiddelen.
Vaak wordt de benaming methylparaben als ingrediënt geschreven. Het wordt geschreven dat deze stof erg giftig is en vermeden zou moeten worden.
Andere chemische conserveermiddel als Diazolidinyl ureum en Imidazolidinyl ureum zouden goed zijn tegen contactdermatitis (American Academy of Dermatology), geschreven wordt dat de ingrediënten afgeleid zijn van dierlijke urine.
Dan zijn er nog de synthetische kleuren in haar producten. Veel van deze ingrediënten kunnen kankerverwekkend zijn.
Laten we de synthetische geuren niet vergeten. Deze kunnen worden met maximaal 200 ingrediënten geproduceerd worden.
De wet vereist alleen dat het woord "geur" op het etiket staat. Wat bekend is, is dat sommige synthetische geuren symptomen
kunnen veroorzaken zoals hoofdpijn, duizeligheid, uitslag, braken en huidirritatie.

Er zijn veel andere chemicaliën te vinden in dagelijkse huidverzorgingsproducten.
In feite heeft tenminste één studie aangetoond dat de gemiddelde vrouw elke dag 176 verschillende chemische stoffen dagelijks gebruikt,
in haar dagelijkse beauty routine (make-up daarin meegenomen).
Kies Volcanic Earth "GREEN", natuurlijke huidverzorgingsproducten zonder gebruik van chemische schadelijke stoffen.

ZEG "JA" TEGEN NATUURLIJKE HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN VOOR UW LICHAAM!


Vulkaan

Vulkaanas


Volcanic Earth™ pure Vulkanische as heeft een bijzondere werking.
Niet alleen het gezicht (eczeem, psoriasis, acne)  ook het hele lichaam heeft voordelen van vulkanische as.
Vulkanische as wordt vooral gebruikt ten behoeve van het algemene gezondheids- dan wel schoonheidseffect in Spa & Wellness.
Men kan dan denken aan herstellende werking bij huidproblemen, reuma, spierpijn en artrose.
Vanwege de warmte is deze ook ontspannend, stressverminderend, gunstig voor bloedcirculatie.
Door de zweetreactie zullen afvalstoffen via de huid afgevoerd worden.


Kokos

 

Kokos olie

 

Volcanic Earth™ Kokosolie in pure vorm maakt de huid niet vettig.
Kokosolie wordt ‘The Tree of Life’ genoemd. Goed voor huid en haar. Waarbij het proces van Kokosolie extreem belangrijk is. Door middel van DME. Hoogwaardig pure Kokosolie welke binnen 1 - 3 uur verwerkt wordt (openen van de kokosnoot tot het persen van het vruchtvlees. ( Het DME proces). Iedere batch behoudt haar rijke antioxidanten.
• Smaak en geur blijven behouden tijdens dit proces
• Schil en Schelp worden gebruikt voor brandstof.
kokosolie heeft twee grote voordelen die het een goed middel voor je huid maken. Kokosolie werkt antibacterieel. Het bevat namelijk kokosolie laurine- en caprinezuur. Zodra je het op de huid aanbrengt veranderen deze stoffen in monocaprine and monolaurin.
Zodra pure Kokos Olie in contact komt met de huid krijgt de huid een beschermende laag waardoor de huid op natuurlijke wijze hersteld.
Deze stoffen vervangen de beschermende laag van je huid in plaats van hem te verwijderen of beschadigen. 


Tamanu

Tamanu-Olie


Volcanic Earth™ Tamanu-Olie geeft niet alleen een gezonde glossy effect op huid en haar. Deze olie wordt van oudsher gebruikt als natuurlijke ontstekingsremmer. 1 druppel Tamanu-Olie volstaat voor dagelijkse verzorging. Tamanu-Olie is een van de authentieke ingrediënten en puur het meest effectief;  Eén van de bestanddelen in de pure authentieke Tamanu-Olie is calophyllolide. Calophyllolide blijkt ontstekingsremmend te zijn.  Ook andere bestanddelen hebben wij onderzocht van Tamanu-Olie, deze blijken antibacterieel te werken.
Het is dan ook niet vreemd dat deze olie van oudsher al toegepast wordt bij o.a. eczeem, acne(littekens), wondjes, luieruitslag,
UV bescherming, muggenbulten, spieren etc. Enkele druppels van deze olie is genoeg voor de dagelijkse verzorging. De authentieke Tamanu Olie is rijk aan olie en linoleen vetzuren, deze stoffen bevochtigen de huid en verzacht de huid. Hetgeen de olie nog meer bijzonder maakt is dat Tamanu-Olie de huid niet vettig maakt. De vruchten (noten) worden met de hand verzameld door de locale bewoners.
Tamanu noten vallen op natuurlijke wijze van de bomen (het proces werkt niet op het moment dat ze bewust uit de bomen geplukt worden).  Tamanu-Olie geeft niet alleen een gezond effect op huid en haar. Deze olie wordt van oudsher gebruikt als natuurlijke ontstekingsremmer.