handmade-soap

Hand-Made Soap

Pure handgemaakte zeep
Coconut Zeep en kokosolie exfoliërende Body Scrubs zijn allemaal gemaakt met behulp van onze mooie pure kokosolie en echte vulkanische as.

De meesten van ons zijn niet bekend met het feit dat bad en body kokosolie zepen vaak zijn gemaakt van copra olie en niet van pure Coconut Oil. Dit geld ook voor de massa productie van zeep waarin copra olie wordt verwerkt. Copra olie heeft weinig of geen echte huidverzorging, hetzelfde geldt voor massa geproduceerde zeep.

Copra is het gedroogde witte vruchtvlees van de vrucht van de kokospalm, de schil met het kokosvlees. Helaas worden deze vaak in tassen gegooid waarin schimmels zich op kunnen hopen tot het moment dat ze geperst kunnen worden of anderszins behandeld. Dit is meestal weken later, de copra olie die daarvan geproduceerd wordt heeft geen geur en heeft alle goede eigenschappen van pure kokosolie vrijwel verloren.

Dit doen we bij VolcanicEarth anders.  Onze handgemaakte zepen zijn gemaakt van hoogwaardig pure Kokosolie welke binnen 1 - 3 uur verwerkt wordt (openen van de kokosnoot tot het persen van het vruchtvlees. ( Het DME proces).  DME helpt om het inkomen en de levensstandaard van kwetsbare bevolkingsgroepen in tropische gebieden te verbeteren door lokale vruchten ter plekke
om te zetten in hoogwaardig producten waar wereldwijd steeds meer vraag naar is.
Iedere batch behoudt haar rijke antioxidanten.
• Smaak en geur blijven behouden tijdens dit proces
• Schil en Schelp worden gebruikt voor brandstof
Volcanic Earth kokosolie is mede hierdoor een van de beste kokosolie op de planeet is.

Alle ingrediënten worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en getest door middel van GCMS en voorzien van een COA.

Handgemaakte Zeep met Tamanu, Volcanic Ash

+1 Gratis

Handgemaakte Zeep met Tamanu Olie

+1 Gratis

Handgemaakte Zeep met Kokos Olie

+1 Gratis

Handgemaakte Zeep Vulkanische As

Handgemaakte Voet Scrub met Vulkanische As

+1 Gratis

Handgemaakte Zeep met Frangipani