ve folder 2 luik-voor eng 2015_01_05_20160317192758

Toepassingen Tamanu Olie™

 Als u last heeft van een lastige huidaandoening of u kent iemand die dat heeft, dan bent u een uniek product tegen gekomen die de moeite waard is om te proberen.

Hoewel er een aantal wetenschappelijke studies over Tamanu Olie zijn geweest, is het onderzoek beperkt, echter voldoende wetenschappelijke studies zijn gedaan in Europa, Japan en USA die Tamanu Olie (de authentieke Tamanu Olie) in de categorie super-olie plaatsen.
Tamanu Olie heeft het unieke vermogen om de vorming van nieuwe huidweefsel te bevorderen met haar ontstekingsremmende, antibacteriële eigenschappen.
 



Van oudsher toegepast:


- Huiduitslag
- Babys
- Luieruitslag
- Huid en haren van onze dieren
- UV Bescherming
- Muggenbulten
- Littekens
- Anti-aging
- Anti-viraal
- Anti-bacterieel
- Huidaandoeningen
- Spieren
- Ontstekingsremmend
- Acne littekens
- Allergie
- Eczeem
- Haaruitval
- Jeuk
- Psoriasis
- Kleine wondjes

- Aambeien
- Acne
- Anale fissuur (kloof)
- Anale jeuk (pruritus ani)
- Babyacne
- Bacteriële vaginose
- Blaren
- Brandwonden, oppervlakkige-
- Doorligwonden
- Droge huid
- Contact Eczeem
- Handeczeem
- Hoofdhuidaandoeningen
- Huidkloofjes
- Jeukende huid
- Kapperseczeem
- Likdoorn
- Muggenbeet
- Oorlelontsteking
- Ouderdomsvlekken
- Schaafwonden
- Steenpuisten
- Striae
- Tepeleczeem
- Vaginitis
- Vlooienbeet
- Voet problemen
- Voetwratten
- Waterwratten
- Zonneallergie
- Zwemmersjeuk

Tamanu Olie™ -
Tamanu Olie™ is een van de authentieke ingrediënten en puur het meest effectief, echter is alleen de originele Tamanu Olie effectief;
Eén van de bestanddelen in de pure authentieke Tamanu Olie is calophyllolide. Calophyllolide blijkt ontstekingsremmend te zijn.
Ook andere bestanddelen hebben wij onderzocht van Tamanu olie, deze blijken antibacterieel te werken.
Het is dan ook niet vreemd dat deze olie van oudsher al toegepast wordt bij o.a. eczeem, acne(littekens), wondjes, luieruitslag,
UV bescherming, muggenbulten, spieren etc. Enkele druppels van deze olie is genoeg
voor de dagelijkse verzorging. De authentieke Tamanu Olie is rijk aan olie en linoleen vetzuren, deze stoffen bevochtigen de huid en verzacht de huid.
Hetgeen de olie nog meer bijzonder maakt is dat Tamanu Olie™ de huid niet vettig maakt.
De vruchten (noten) worden met de hand verzameld door de locale bewoners.
Tamanu noten vallen op natuurlijke wijze van de bomen (het proces werkt niet om het moment dat ze bewust uit de bomen geplukt worden).
Tamanu Olie geeft niet alleen een gezond effect op huid en haar.
Deze olie wordt van oudsher gebruikt als natuurlijke ontstekingsremmer.

Tamanu Olie™ -
Nature: is the fixed oil extracted from the nut kernels of the Tamanu Tree ( Its scientific name is Calophyllum Inophyllum).
The oil is simply cold pressed (no additives) and naturally filtered.

Shelf Life: Minimum of 24 months - Stores well under any condition but extreme temperatures will lessen the shelf life.

PRIMARY USES: ingredient for cosmetic formulations and hair conditioning products

Sample offer

Tamanu Olie 15ml

Tamanu Olie 50ml

Tamanu Olie 100ml

Tamanu Olie 1000ml