Volcanic Earth Bay West Indies Essential Oil is used in many hair tonics, aftershaves, beard Oil,  due to his sexy spicy odor. Barbers love it. West Indies bay oil is frequently used in cosmetics. Supports against razor burns and breakouts on skin.
Bay West Indies Essential Oil werd al sinds 1900 toegepast in haarproducten. Dit deden ze omdat ze erachter kwamen dat de olie een kalmerend effect had op de hoofdhuid. Na het scheren een aftershave opbrengen is vaak afwachten of het gaat prikken. Met onze producten kunt u zelfs na het scheren zonder problemen de producten op uw huid brengen. De irritatie zal verdwijnen en uw huid zal herstellen omdat het ondersteund bij huidaandoeningen. Het belangrijkste bestanddeel van de olie is eugenol, dat ook voorkomt in het kruidnagel. Daarnaast bevat het Estragol en Chavicol. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de olie geschikt is voor huid, hoofdhuid en haar.
Hair Tincture

Barbers Hair Tincture

Facial Scrub

Barbers Facial Scrub

Facial Mask

Barbers Facial Mask

Facial Moisturiser

Barbers Facial Moisturiser

Aftershave

Barbers Aftershave Splash